Vespa Primavera S Nero Mat

omschrijving

De Vespa Primavera S E5 is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheid. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.
De stijl van de Primavera S begint bij zijn mat zwarte kleur met een knipoog naar het klassieke model. Met deze moderne kleur Nero Mat afgewerkt met chromen en antraciet details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen wielen en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.
De Primavera S Nero Mat heeft een leuke basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Vespa Primavera S: verfijnde uitstraling, hoogwaardige materialen met absoluut comfort en rijbeleving.

Bij de prijs inbegrepen:

Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de trekkracht en snelheid aanpassen. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: 1 a 4 weken

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2024

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 4.099,-