Vespa Sprint Nero Lucido

omschrijving

De Vespa Sprint E5 is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheid. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.
De Sportieve stijl van de Sprint begint bij zijn kleur met een knipoog naar het klassieke model. Met deze moderne kleur Nero Lucido afgewerkt met chromen details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen zwarte wielen en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.
De Sprint Nero Lucido heeft een stoere basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Vespa Sprint: sportieve uitstraling, hoogwaardige materialen met absoluut comfort en rijbeleving.

Bij de prijs inbegrepen:

Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de trekkracht en snelheid aanpassen. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: op voorraad, morgen rijden?

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2024

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 4.099,-