Vespa Primavera Blue Energia

omschrijving

De Vespa Primavera E5 is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheidseisen. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.


De stijl van de Primavera begint bij zijn kleur met een knipoog naar het klassieke model. Met deze klassieke kleur Blue Energia afgewerkt met chromen details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen wielen en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.


De Primavera Blue Energia heeft een leuke basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

 

Vespa Primavera Blue Energia

 

verfijnde uitstraling, hoogwaardige materialen met absoluut comfort en rijbeleving


Bij de prijs inbegrepen:

  • Van fabrieksklaar naar rijklaar maken
  • Kenteken op naam zetten RDW
  • Aanmelden 2 jaar fabrieksgarantie
  • Registratie voor terugroep acties

 

De Vespa Primavera Blue Energia krijgt bij ons in de garage extra aandacht. Om helemaal aan jouw wensen te voldoen. Een uitstekende voorbereiding voor een perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. Zie ook onze servicepagina.

Leverbare accessoires en meer informatie:

 

Levertijd: 1 à 3 weken

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2024

Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie

Vraagprijs: € 3.999,-