Vespa GTV Sei Giorni 300 HPE Beige

omschrijving

Derde generatie Vespa GTV Sei Giorni 300 HPE E5, eerste klas Vespa. Als je wint hoor je erbij, zoals de twee broers die in 1951 de 6 daagse rally Sei Giorni wonnen op een Vespa. In 2017 werd een eerbetoon bewezen aan deze overwinning. Weer met succes, wereldwijd zijn er 5000 stuks verkocht. En zoals beloofd is beperkte oplage ook echt een beperkte oplage en is het 2017 model niet meer leverbaar.
Ook in 1952 werd een opvolger gemaakt van de Vespa 125 Sport om mee te doen aan de rally Sei Giorni. Nu er in 2020 een nog krachtiger motorblok in productie is, is de verleiding groot om die toe te passen op een GTV Sei Giorni. Zo gezegt zo gedaan. De ronde vormen van het frame en afwerking worden strakke lijnen. Met 24pk op het achtewiel, zonder ASR en 1 persoons zadel is ook deze generatie Sei Giorni alleen voor de sportiefste motorrijders onder ons.

Vespa GTV Sei Giorni: Voor wie meespeelt om te winnen, niet voor verliezers.

Bij de prijs inbegrepen:

Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: onbekend, pre order nu! Mail naar willem@devespagarage.nl 

 

Uitvoering: ABS

Bouwjaar: 2023

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 7.999,-