Vespa GTS 300 HPE Beige

omschrijving

Aan de Vespa GTS 300 HPE Beige Accolgente is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort.

Wat is er nieuw aan de 2023/2024 modellen:
Velgen - sierlijsten beenschild - vin spatbord - spiegels - handvatten - stuurgewichten - remhendels - claxonneus - sierlijsten zijscherm - voorwiel ophanging - keyless starten - openen zadel op stuur - dashboard en teller - knipperlichten - koplamp - schakelaars op stuur

Met zijn prettige zithouding is deze GTS 300 ideaal voor dagelijks gebruik, lange ritten en bochtige landwegen.
Het elegante strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd, met een knipoog naar zijn voorgangers, in een glans lak is er keuze uit 3 frisse kleuren.
Deze beige Beige Avoolgente
Glans zwart Nero Convinto
Mint groen Verde Amabile

Led verlichting en een overzichtelijk dashboard zorgen voor extra rijcomfort.
Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor, voorzien van de nieuwste techniek.
Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm en/of tas. In het dashboardkastje kan je je telefoon tijdens het rijden opladen.
Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk, zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de GTS 300 in controle bij optrekken op glad wegdek.
Deze GTS 300 Beige is stijlvol van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail.

Vespa GTS 300: een meesterwerk tot in de perfectie. Stap op en ga!

Bij de prijs inbegrepen:
Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de trekkracht en snelheid aanpassen. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: 3 a 4 weken

 

Uitvoering: ABS - ASR

Bouwjaar: 2024

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 7.599,-