Vespa GTS SuperTech 300 HPE Grigio

omschrijving

Aan de Vespa GTS SuperTech E5 300 HPE Grigio Entusiasta Opaco is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt.
Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort.

Wat is er nieuw aan de 2023/2024 modellen:
Velgen - sierlijsten beenschild - vin spatbord - spiegels - handvatten - stuurgewichten - remhendels - claxonneus - sierlijsten zijscherm - voorwiel ophanging - keyless starten - openen zadel op stuur - dashboard en teller - knipperlichten - koplamp - schakelaars op stuur - verlichting in de helmbak.

Met zijn prettige zithouding is deze GTS SuperTech ideaal voor dagelijks gebruik, met de Vespa app stream je het navigatie op het digitale scherm en rij je eenvoudig lange ritten en over bochtige landwegen.
Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd met de glans zwarte details. Met een knipoog naar zijn voorgangers, in een mat lak is er keuze uit 3 sportieve kleuren.
Mat blauw Blue Energico matt
Mat zilver Grigio Entusiasta matt
Mat grijs Grigio Ottimista matt

Led verlichting en overzichtelijk digitaal dashboard zorgen voor extra rij comfort.
Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor voorzien van de nieuwste techniek.
Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het beenschildkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden.
Met het AntiBlokkeerSysteem kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de SuperTech in controle bij optrekken op glad wegdek.
Deze GTS SuperTech is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail.

Vespa GTS SuperTech: Een geboren winnaar. Stap op en ga!

Bij de prijs inbegrepen:
Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de trekkracht en snelheid aanpassen. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: 1 tot 4 weken

 

Uitvoering: ABS - ASR

Bouwjaar: 2024

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 8.099,-