Vespa GTS SuperSport 300 HPE Verde

omschrijving

Aan de Vespa GTS SuperSport 300 HPE Verde Ambizioso is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt.

Wat is er nieuw aan de 2023/2024 modellen:
Velgen - sierlijsten beenschild - vin spatbord - spiegels - handvatten - stuurgewichten - remhendels - claxonneus - sierlijsten zijscherm - voorwiel ophanging - keyless starten - openen zadel op stuur - dashboard en teller - knipperlichten - koplamp - schakelaars op stuur

Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort. Met zijn prettige zithouding is deze GTS SuperSport ideaal voor dagelijks gebruik, lange ritten en over bochtige landwegen.
Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd. Met een knipoog naar zijn voorgangers, in een mat lak is er keuze uit 3 sportieve kleuren in glans lak 2. Led verlichting en overzichtelijk dashboard zorgen voor extra rij comfort.
Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige E5 HPE motor voorzien van de nieuwste techniek.
Onder het, met alcantara afgewerkte, zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het dashboardkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden.
Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk. Zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de GTS SuperSport in controle bij optrekken op glad wegdek.
Deze GTS SuperSport is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail.

Vespa GTS SuperSport: Pure passie. Stap op en ga!

Bij de prijs inbegrepen:

Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage extra aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de trekkracht en snelheid aanpassen. Het voorbereiden tot de perfecte rijbeleving, en het voorkomen van vroegtijdige reparaties. In detail, zie hier onze servicepagina!

Leverbare accessoires:
Windscherm, sierbeugels etc: webshop
Inspiratie verkochte uitvoeringen: Instagram
Offerte e-mail: willem@devespagarage.nl
Info bel of app: 0645004959

Levertijd: 3 a 4 weken

 

Uitvoering: ABS - ASR

Bouwjaar: 2023

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 7.899,-