Elettrica

omschrijving

Vespa zit niet stil en komt met een 3.0 versie motorblok, van 2 takt naar 4 takt injectie en nu een elektrische aandrijving, de Vespa Elettrica.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de Vespa Elettrica is bij ons in De Garage te zien. Specificaties: een 2.7pk motor en een bereik van 100km met een laadtijd van 4 uur (vergelijkbaar met de 50cc). De snelheid aanpassen naar 33km/h voor een snor versie, of 53km/h voor een brom? Bij ons mogelijk, bel voor meer info!

Test rit? Reserveer hier!

Het accu pakket kan +/- 10 jaar, 55000km tot wel 1000 keer volledig worden opgeladen met een normaal 220v stopcontact, de stekker haal je zo uit het frame op de plek waar de tankdop zit van een brandstof versie, en zal na 10jaar nog een 80% capaciteit hebben. Tijdens het remmen laad de accu bij. Het stalen frame heeft een zilver chroom lak laag met 4 verschillende kleuren afwerking.

De huidige versie Primavera heeft al de LED koplamp, achterlicht en sierkap voorscherm. Voorzijde krijgt de Elettrica 12inch velg, achterzijde 11inch. Voor het eerst zal op het voorspatbord geen siervin zitten. Op het volledig digitaal dashboard kan je aflezen, de accu capaciteit, huidige snelheid, tijd, buiten temperatuur, stand van de gashendel en of je met 1 of 2 remmen remt. Door een Bluetooth verbinding met je telefoon zie je op je dashboard je accu capaciteit van je gsm, door wie je wordt gebelt en een binnenkomend berichtje.

Het profiel rondom het hele scherm, de openingen onderaan de ‘stropdas’, de rand van de wielvelgen, het profiel van het Vespa-naamplaatje en de zadelbekleding zijn verkrijgbaar in zeven

kleurvarianten:
Azzurro Elettrico (standaard frame kleur van de Vespa Elettrica)
Cromo / Chrome line
Giallo Lampo / Yellow line
Nero Profondo / Black line
Azzurro / Blue line

Aansluitend op het concept van een gepersonaliseerd totaalbeeld is er een speciale jethelm, exclusief voor de Vespa Elettrica, in dezelfde door de klant gekozen kleuren en afwerking als het voertuig. Die helm is niet alleen stijlvol, maar ook hoog technologisch, met een ingewerkte bluetooth-oortelefoon om de smartphone te gebruiken en muziek te beluisteren via het Vespa Multimedia Platform.

Wij als officieel Vespa Elettrica dealer kunnen alle kleuren leveren.

Extra info klik hier

Levertijd: 4 weken

 

 

 

Uitvoering: Snor - Brom

Bouwjaar: 2021

Garantie: 2 jaar fabriek

Kosten rijklaar: incl. (t.w.v. E 240,-)

Vraagprijs: € 6.629,-