Vespa Elettrica

omschrijving

De eerste Elettrica is binnen, in blauw 45km/h....
We verwachten Maart - April de 25km/h snor versies.


45km/h versie is nu leverbaar!

Vespa zit niet stil en komt met een 3.0 versie motorblok, van 2 takt naar 4 takt injectie en nu een elektrische aandrijving, de Elettrica.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de eerste meters hebben we gereden, vanaf nu is de Vespa Elettrica bij ons in De Garage te zien. Specificaties: een 2.7pk motor en een bereik van 100km met een laadtijd van 4 uur (vergelijkbaar met de 50cc). De X versie (vergelijkbaar met 125cc) heeft een kleiner accu pakket voor 50km bereik, om ruimte te maken voor een electro generator op brandstof voor 200km extra bereik, met een 3.0 liter brandstof tank. De generator start automatisch zodra de accu capaciteit onder het pijl is, of je kan hem zelf in en uitschakelen. Beide worden uitgevoerd met een achteruit rij functie.

Het accu pakket kan +/- 10 jaar, 55000km tot wel 1000 keer volledig worden opgeladen met een normaal 220v stopcontact, de stekker haal je zo uit het frame op de plek waar nu de tankdop zit, en zal na 10jaar nog een 80% capaciteit hebben. Tijdens het remmen laad de accu bij. Het stalen frame krijgt een standaard zilver chroom lak laag met 7 verschillende kleuren afwerking.

De huidige versie Primavera heeft al de LED koplamp, achterlicht en sierkap voorscherm. Voorzijde krijgt de Elettrica 12inch velg, achterzijde 11inch. Voor het eerst zal op het voorspatbord geen siervin zitten. Op het volledig digitaal dashboard kan je aflezen, de accu capaciteit, huidige snelheid, tijd, buiten temperatuur, stand van de gashendel en of je met 1 of 2 remmen remt. Door een Bluetooth verbinding met je telefoon zie je op je dashboard je accu capaciteit van je gsm, door wie je wordt gebelt en een binnenkomend berichtje.

Het profiel rondom het hele scherm, de openingen onderaan de ‘stropdas’, de rand van de wielvelgen, het profiel van het Vespa-naamplaatje en de zadelbekleding zijn verkrijgbaar in zeven kleurvarianten:
Azzurro Elettrico (standaard bij Vespa Elettrica)
Rame (standaard bij Vespa Elettrica X)
Cromo, Giallo Lampo, Verde Boreale, Nero Profondo en Nero Fumo.
Een extra persoonlijke noot kan worden toegevoegd door een speciaal label met je eigen naam de carrosserie. En aansluitend op het concept van een gepersonaliseerd totaalbeeld is er een speciale jethelm, exclusief voor de Vespa Elettrica, in dezelfde door de klant gekozen kleuren en afwerking als het voertuig. Die helm is niet alleen stijlvol, maar ook hoogtechnologisch, met een ingewerkte bluetooth-oortelefoon om de smartphone te gebruiken en muziek te beluisteren via het Vespa Multimedia Platform.

Wij als officieel Vespa dealer zullen er direct een aantal bestellen, ben jij ook benieuwd schrijf je dan nu in voor de Elettrica test dag, om bij ons op de parkeerplaats het eerste rondje elektrisch te rijden. Stuur ons een e-mail en we houden je op de hoogte!

Extra info klik hier

 

Uitvoering: Snor - Brom - Motor

Bouwjaar: 2019

Garantie: 2 jaar PIAGGIO

Kosten rijklaar: incl. (t.w.v. E 240,-)

Vraagprijs: € 6.629,-