Vespa Sprint Racing Sixties

omschrijving

De Vespa Sprint Racing Sixties is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheid. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.
De Sportieve stijl van de Sprint Racing Sixties begint bij zijn kleur stelling met een knipoog naar het verleden. Met deze moderne kleur Bianco metallic afgewerkt met mat zwarte details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen gouden wielen, gele striping en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.
De Sprint Racing Sixties heeft een stoere basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Vespa Sprint Racing Sixties: Als je meedoet om te winnen!

Bij de prijs inbegrepen:
Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage nog een beetje aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de snelheid aanpassen, voorbereiden tot de perfecte rijbeleving en het voorkomen van vroegtijdige reparaties.

Leverbare accessoires:
Windscherm - Sierbeugel voor en achter - klap achterdrager
Meer accessoires op Vespa Onderdelen Shop of kom kijken in De Garage

Benieuwd naar onze services? Bekijk onze servicepagina!

Levertijd: Op voorraad, morgen rijden?

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2020

Garantie: 2 jaar fabriek

Vraagprijs: € 3.759,-