Vespa Sprint Notte

omschrijving

De Vespa Sprint Notte is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheid. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.
De Sportieve stijl van de Sprint Notte begint bij zijn kleur met een knipoog naar het klassieke model. Met deze moderne mat zwarte kleur Nero Opaco afgewerkt met glans zwarte details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen zwarte wielen en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.
De Sprint Notte heeft een stoere basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Vespa Sprint Notte: sportieve uitstraling, hoogwaardige materialen met absoluut comfort en rijbeleving.

Bij de prijs inbegrepen:
Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage nog een beetje aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de snelheid aanpassen, voorbereiden tot de perfecte rijbeleving en het voorkomen van vroegtijdige reparaties.

Leverbare accessoires:
Windscherm - Sierbeugel voor en achter - klap achterdrager
Meer accessoires op Vespa Onderdelen Shop of kom kijken in De Garage

Benieuwd naar onze services? Bekijk onze servicepagina!

Levertijd: Op voorraad, morgen rijden? Uitloop model OP=OP

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2020

Garantie: 2 jaar PIAGGIO

Vraagprijs: € 3.709,-