Vespa Primavera 50th Anneversario

omschrijving

De Vespa Primavera viert in 2018 zijn 50e verjaardag. Dit is reden voor een feestje, vooral in het "voorjaar" wat de Nederlandse vertaling van Primavera is.
Vespa Primavera 50th anneversario kan je kiezen uit 2 super frisse voorjaar kleuren. Zacht pastel blauw en stoere mat bruin metallic.
De Primavera is voorzien van de nieuwste techniek en veiligheid. Een zeer betrouwbare en zuinige motor met pittige trekkracht om vlot op te trekken. Ook met passagier rij je makkelijk door het verkeer. Ideaal om dagelijks te gebruiken voor lange afstanden of korte ritten door de stad.
De stijl van de Primavera begint bij zijn kleur met een knipoog naar het klassieke model. Met deze bijzondere kleur … afgewerkt met chromen details wordt zijn tijdloze stijl onweerstaanbaar. Het stoere design van de licht metalen wielen en LED verlichting zijn helemaal van deze tijd.
De Primavera 50th heeft een leuke basis om je eigen creativiteit op los te laten met mooie accessoires. Origineel van Vespa met een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Vespa Primavera: verfijnde uitstraling, hoogwaardige materialen met absoluut comfort en rijbeleving.

Bij de prijs inbegrepen:
Van fabriek klaar naar rijklaar maken
Kenteken op naam zetten RDW
Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
Registratie voor terugroep acties

Dit hoogwaardige product heeft bij ons in de garage nog een beetje aandacht nodig. Om helemaal naar je wens te maken, de snelheid aanpassen, voorbereiden tot de perfecte rijbeleving en het voorkomen van vroegtijdige reparaties.

Leverbare accessoires:
Windscherm - Sierbeugel voor en achter - klap dchterdrager
Meer accessoires op Vespa Onderdelen Shop of kom kijken in De Garage

Benieuwd naar onze services? Bekijk onze servicepagina!

Levertijd: Niet meer leverbaar, zie "Nieuw" voor het huidige aanbod!

 

Uitvoering: iGet snor of brom

Bouwjaar: 2019